Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Banane")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1776

  • Page / 72
Export

Selection :

  • and

Le bananier plantainTEZENAS DU MONTCEL, H.1985, 144 p., isbn 2-7068-0882-9Book

Effects of Tal Pro-Long, a surface coating agent, on the shelf life and quality attributes of plantain = Effets du Tal Pro-Long, agent d'enrobage superficiel sur la durée de conservation et les caractéristiques de qualité de la banane plantainOLORUNDA, A. O; AWORH, O. C.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 5, pp 573-578, issn 0022-5142Article

RESIDUES OF BENOMYL, BIPHENYL, OPP AND THIABENDAZOLE IN CITRUS FRUITS, BANANAS AND DERIVED PRODUCTS = RESIDUS DE BENOMYL, BIPHENYLE, O-PHENYLPHENOL ET THIABENDAZOLE DANS LES FRUITS D'AGRUMES, LES BANANES ET PRODUITS DERIVESSTEURBAUT W; DEJONCKERE W; KIPS RH et al.1974; MEDED. FAC. LANDBOUWWET. RIJKSUNIV. GENT; BELG.; DA. 1974; VOL. 39; NO 2 PART. 2; PP. 1325-1336; BIBL. 8 REF.Article

CINETICA DA DESIDRATACAO AMBIENTAL DE BANANA-PRATA (MUSA SP.) EM DIVERSAS FASES DE AMADUSECIMENTO = CINETIQUE DE DESHYDRATATION, DANS L'ENVIRONNEMENT, DE BANANES (MUSA SP) A DIFFERENTES ETAPES DE MATURATIONANDRADE JS; DE CARVALHO VD; CASTROGOMEZ R et al.1980; REV. BRAS. TECNOL.; BRA; DA. 1980; VOL. 11; NO 1; PP. 23-34; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.Article

ENZYMATIC BROWNING OF RIPENING BANANAS = BRUNISSEMENT ENZYMATIQUE DES BANANES EN COURS DE MATURATIONWEAVER C; CHARLEY H.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1200-1202; BIBL. 18 REF.Article

Effect of ripening on the chemical composition of plantain peels and pulps (Musa paradisiaca) = Effet de la maturation sur la composition chimique de la peau et de la pulpe de banane-plantain (Musa paradisiaca)IZONFUO, W. A. L; OMUARU, V. O. T.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 45, Num 4, pp 333-336, issn 0022-5142Article

Age control of banana harvesting under Ecuadorean conditions = Contrôle de la récolte en fonction de l'âge des bananes dans les conditions équatorialesMONTOYA, J; MARRIOTT, J; QUIMI, V. H et al.Fruits (1978). 1984, Vol 39, Num 5, pp 293-296, issn 0248-1294Article

BEDEUTUNG UND HERSTELLUNG DES BANANENBIERES IN RWANDA. = IMPORTANCE ET FABRICATION DE LA BIERE DE BANANE AU RWANDALENZNER HH.1982; TROPENLANDWIRT (DER); ISSN 0041-3186; DEU; DA. 1982; VOL. 83; PP. 67-72; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 3 TABL.Article

EVOLUTION DE LA COMPOSITION DE TROIS VARIETES DE BANANES PLANTAINS AU COURS DE LEUR MURISSAGEMARRIOTT J; ROBINSON M; KARIKARI SK et al.1983; FRUITS (1978); ISSN 0248-1294; FRA; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 343-347; BIBL. 11 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

Storage stability of dried bananasMAIA, G. A; CARVALHO, F. A. L; HOLANDA, L. F. F et al.International drying symposium. 3. 1982, pp 232-238Conference Paper

Chemical changes in relation to mode and degree of maturation of plantain (Musa paradisiaca) and banana (Musa sapientum) fruitsOFFEM, J. O; THOMAS, O. O.Food research international. 1993, Vol 26, Num 3, pp 187-193, issn 0963-9969Article

Evaluation of banana cultivars for fresh fruit market in Puerto Rico = Evaluation des cultivars de bananiers pour le marché des fruits frais à Puerto RicoPOOL, D. J.Fruits (1978). 1984, Vol 39, Num 2, pp 112-114, issn 0248-1294Article

Le marché international de la banane, étude géographique d'un «système commercial»MAILLARD, J. P.Fruits (1978). 1984, Vol 39, Num 11, pp 653-672, issn 0248-1294Article

UTILISATION DE LA BANANE DANS L'ALIMENTATION DU PORC EN CROISSANCE DANS LES ANTILLES FRANCAISESCANOPE I; LE DIVIDICH J; HEDREVILLE F et al.1975; NOUV. AGRON. ANTILLES, GUYANE; GUADELOUPE; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 251-262; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 9REF.Article

Physico-chemical and respiratory changes in dwarf cavendish variety of bananas during growth and maturation = Modification physicochimiques du métabolisme respiratoire des bananes de la variété Dwarf Cavendish, lors du développement et de la maturationTHOMAS, P; PAUL, P; NAGARAJA, N et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 2, pp 51-56, issn 0022-1155Article

Production of single cell protein from green plantain skin = Production de protéines d'organismes unicellulaires à partir de la peau de banane plantain vertePUJOL, F; BAHAR, S.European journal of applied microbiology and biotechnology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 361-368, issn 0171-1741Article

BREVET 2.188.123 (B) (7220339). A 6 JUIN 1972. PROCEDE ET APPAREIL DE REGULATION AUTOMATIQUE CONTINUE DE LA TEMPERATURE D'UN MILIEU ISOTHERME REFRIGEREsdPatent

SELECTED TERMS ON BANANAS1973; TERMINOL. BULL.; ITALY; DA. 1973; NO 24; PP. (60 P.); BIBL. 1 P. 1/2; MEME DOC. FR. ESP. ALLEMArticle

Mechanical properties of banana fibres (Musa sepientum) = Propriétés mécaniques des fibres de banane (Musa sepientum)KULKARNI, A. G; SATYANARAYANA, K. G; ROHATGI, P. K et al.Journal of materials science. 1983, Vol 18, Num 8, pp 2290-2296, issn 0022-2461Article

UTILISATION DE LA BANANE ENSILEE DANS L'ALIMENTATION DU PORC EN CROISSANCE ET DE LA TRUIE EN REPRODUCTIONCANOPE I; LE DIVIDICH J; HEDREVILLE F et al.1975; NOUV. AGRON. ANTILLES, GUYANE; GUADELOUPE; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 263-271; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 1REF.Article

The effects of temperature, concentration and exposure time to acetylene on initiation of banana ripening = Effets de la température, de la concentration en acétylène et de la durée d'exploitation sur le déclanchement de la maturation des bananesSMITH, N. J. S; THOMPSON, A. K.Journal of the science of food and agriculture. 1987, Vol 40, Num 1, pp 43-50, issn 0022-5142Article

Some effects of TAL Pro-long coating on ripening bananas = Quelques effets de l'enrobage par le TAL Pro-long sur les bananes en cours de maturationBANKS, N. H.Journal of experimental botany. 1984, Vol 35, Num 150, pp 127-137, issn 0022-0957Article

PHYSICAL, RHEOLOGICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF BANANAS DURING RIPENING = PROPRIETES PHYSIQUES, RHEOLOGIQUES ET CHIMIQUES DES BANANES PENDANT LEUR MATURATIONCHALES RJ; TUNG MA.1973; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 38; NO 3; PP. 456-459; BIBL. 16 REF.Serial Issue

Drying of bananas using microwave and air ovens = Séchage des bananes dans des fours à air pulsé ou à microondesGARCIA, R; LEAL, F; ROLZ, C et al.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 1, pp 73-80, issn 0950-5423Article

Alcohol fermentation of green banana = La fermentation alcoolique des bananes vertesIIZUKA, M; UENAKAI, K; SVENDSBY, O et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1985, Vol 63, Num 5, pp 475-477, issn 0385-6380Article

  • Page / 72